English Translation Here.

Dalam siri kedua laporan mengenai Urutan / Urut Batin Lelaki (pada laporan pertama mengenai urutan “Treat and Cure” di Singapura, sila rujuk pautan ini) kita melawat “Mens Kneads” urut yang menyediakan, termasuk urutan tisu dalaman;Oriental Manhood Therapy (Urut Batin Lelaki); Urutan Prostat atau dan rawatan lain untuk lelaki termasuk Skrub Badan dan balutan terapeutik herba. Ia pada dasarnya adalah SPA untuk lelaki

Urutan/Urut Batin Lelaki Laporan 2: Men’s Kneads (Ulian Lelaki)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tempat Mengurut: tempat yang sangat menakjubkan. En. Jaafar, pemilik kepada Men’s Knead, memang berusaha dengan gigih untuk mewujudkan satu tempat khas untuk rawatan dalam flatnya di Jurong. Sebuah bilik berasingan tidak jauh daripada pintu masuk telah dibina dan dihias dengan baik dan para pelanggan tidak perlu melalui ruang tamu untuk masuk ke dalam bilik mengurut. Tempat Mengurut tersebut dihias dengan menarik menggunakan gaya Arabik dengan perabot dan ‘mood’ pencahayaan yang menarik. Sewaktu urutan, En. Jaafar akan memalapkan semua lampu dan memasang musik berirama Arab untuk membuatkan pelanggannya santai.

Urutan: Selepas menanggalkan pakaian, Saya meniarap pada meja urut sementara En. Jaafar meletakkan alas yang bersih untuk meyelubungi saya dan dia terus membiarkan saya diselubungkan dengan selesa sepanjang urutan. Urutan / Urut batin lelaki En. Jaafar adalah seperti urut ala spa dengan menggunakan minyak yang pelbagai dan dia menggosok-gosok dan menghangatkan tangan beliau supaya sentuhannya sewaktu urutan dirasai hangat, dan menjadi sesuatu yang jarang dilakukan oleh pengurut lain.

Terapi Urutan / Urut Batin Lelaki ialah kombinasi antara urutan seluruh badan dan Urut Batin/Urutan Lelaki. Teknik En. Jaafar ialah menggabungkan picitan yang kuat dan lembut, picitan yang ‘sensual’ dan penekanan kepada memperbaiki otot dan kelancaran darah, terutama sekali yang berhampiran bahagian sulit iaitu kawasan urut batin, dimana En. Jaafar, dengan lembut menggunakan sikunya untuk melakukan picitan yang kuat pada bahagian dalam untuk memperbaiki kelancaran darah pada bahagian bawah perut dah peha. Urutan / Urut Batin Lelaki sendiri dirasa seperti batang zakar di tarik-tarik dengan kerap dan juga tarikan dan regangan pada bahagian ‘scrotal sac’ dan ‘vas differens.

Saya juga mencuba bayaran tambahan untuk mencuba urutan prostat En. Jaafar. Melalui maklumat yang didapati dalam laman web beliau, urutan prostat boleh memberikan manafaat kesihatan yang baik terutamanya kesihatan prostat. Urutan prostat yang dilakukan En. Jaafar melibatkan kedua-dua urutan di bahagian dalaman dan luaran kawasan prostat. Urutan luar prostat ialah sebahagian daripada Urutan Dalaman lelaki (Oriental Manhood Massage), iaitu kawasan perineum di urut untuk merawat prostat. Kedua-dua jenis urutan prostat ini melibatkan urutan bahagian dalaman prostate, iaitu jari dimasukkan menerusi rectum untuk mengurut prostat secara terus. Cara ini berbunyi kurang selesa – lebih kurang seperti prostat kita dibuat ujikaji oleh doctor dalam biliknya, En. Jaafar kelihatan tenang dan bersahaja apabila memasukan jarinya kedelam rectum, iaitu dengan menggunakan sarung tangan dan cecair pelincir (untuk memastikan faktor kebersihan. Saya secara peribadi mendapati yang urutan tersebut dirasa agak sengit dan berasa sakit pada kawasan perineum/prostate apabila En. Jaafar mengurut prostat saya – mungkin saya tidak sesuai pada kaedah ini.

 

Rumusan: Terdapat moto dalam laman web Mens Kneads yang berbunyi: Rediscover your Masculinity (Dapatkan Semula Kejantanan Anda). Jelas sekali perkhidmatan En. Jaafar ialah untuk membolehkan kaum lelaki mendapatkan nafas baru terhadap kesihatan seksual mereka melalui urutan atau Urut Batin/Urut Lelaki. En. Jaafar menyediakan perkhidmatan yang professional dan “mirip-spa” di dalam bilik yang selesa dan cantik. Urutan beliau sangat bagus yang mana melalui pengalaman yang dilalui secara keseluruhannya ia seperti anda mendapatkan spa professional sedangkan anda bayar pada spa biasa.

Perincian

Mens Kneads Manhood MassageKos –

Oriental Manhood therapy/Terapi Dalaman Lelaki (termasuk urutan tisu dalaman dan Urutan/Urut Batin Lelaki) SGD$75 @ 75 minit

Urutan Prostat (‘add-on’ kepada Oriental Manhood therapy/Terapi dalaman Lelaki) SGD$30 @ 20 minit

NB: Potongan harga SGD$10 boleh diperolehi bagi ‘add-on’ mana-mana rawatan – sila semak di laman web Mens Knead untuk kadar bayaran, perkhidmatan dan maklumat lanjut.

Lokasi: Blk 828 Jurong West Street 81 #05-290 Singapore

Tel: 9144 6456

Laman Web: www.mens-kneads.com

Laman Web Penafian

Enhance your Manhood with these Male Enhancement Products
Penis Extenders

Product Description
1

Sizegenetics Penis Extender Review

Buy Sizegenetics penis extender

Sizegenetics Penis Extender

A product with emphasis on comfort with its MDA - Multi Directional Angling Technology and 58 Way Comfort System, allowing users to use the device comfortably.
See Review Here!
2

Male Edge Penis Extender Review

Male Edge Extender

Male Edge Penis Extender

A second generation penis extender design, Male Edge penis extenders do not need assembly unlike other extenders, are lightweight and hence easy and comfortable to use.
See Review Here!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.